Nieuws

Huishoudhulpen allemaal terug aan de slag

27/04/2020

Halfweg maart legde Partoe uit eigen beslissing de schoonmaakmaterialen neer in functie van ieders veiligheid. Ondertussen zijn we reeds terug met z'n allen opgestart en helpen we terug al onze klanten met hun huishoudelijke zorgen. We zorgen terug voor een kraaknet gepoetst huis of strijken terug de plooien glad van de propere was.

We willen nogmaals iedere huishoudhulp bedanken voor hun inzet tijdens deze moeilijke periode en gaan er terug vol tegenaan.

Er kan natuurlijk nog steeds beroep worden gedaan op onze deskundige hulp voor alle vestigingen en dit zowel in Kortemark, Diksmuide, Houthulst (Merkem), Dadizele en Wervik. Vul ons contactformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op via 051/ 65 01 85 of dienstencheques@godtsvelde.be. Vergeet zeker niet onze facebookpagina te bezoeken voor de laatste nieuwtjes: https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549

Of wil je graag ons team versterken in een van deze vestigingen? Neem dan zeker ook contact met ons op!

Tot snel? 

 

 

Tijdelijke opschorting van onze dienstverlening wegens Coronavirus

20/03/2020

BELANGRIJKE MEDEDELING

 

Beste klanten,
Beste medewerkers,

 

Dienstenchequebedrijf Partoe stopt tijdelijk de dienstverlening vanaf 20/03/2020. Jullie veiligheid én gezondheid staat voorop en daarom nemen we, na uitvoerig overleg deze drastische beslissing. Het is in ieders belang dat we helpen de risico's van het Coronavirus in te dijken.

 

Dit betekent concreet dat iedere huishoudhulp verplicht thuis dient te blijven, zonder uitzonderingen! Wij regelen momenteel alle administratie voor tijdelijke werkloosheid door overmacht voor al onze werknemers.

 

Maar voor de klanten blijven we nog steeds telefonisch en via mail beschikbaar voor verdere vragen of informatie. We beseffen goed dat dit voor vele klanten problemen met zich meebrengt. Gezien deze uitzonderlijke omstandigheden, is het niet meer veilig voor zowel de huishoudhulpen als de klanten. Alvast onze oprechte excuses voor dit immense ongemak.

 

We hopen dan ook zo snel mogelijk terug aan de slag te kunnen, en opnieuw onze diensten te kunnen aanbieden.

Intussen wensen wij jullie een goede gezondheid toe en hou het veilig!

 

Vriendelijke groeten,

Directie Partoe.

Maatregelen inzake het Covid-19 virus

18/03/2020

Via deze weg willen we al onze huishoudhulpen die momenteel aan de slag zijn bedanken voor hun ongekende inzet! Richtlijnen vanuit de overheid zijn er niet, daarom stoppen we onze dienstverlening niet. Aangezien we jullie gezondheid belangrijk vinden, vragen we de klanten respectvol en gepast te handelen indien nodig.

We vragen dan ook met aandrang om onderstaande richtlijnen te respecteren:
- zorg ervoor dat er voldoende zeep en wegwerpdoeken aanwezig zijn;
- geef elkaar geen handen en vermijd fysiek contact;
- houd voldoende afstand;
- indien u ziek bent of symptomen vertoont, dan dient u dit onmiddellijk te melden aan het kantoor.

Via deze weg proberen we ervoor te zorgen dat het Corona virus zich zo minimaal mogelijk verspreidt, maar jullie toch nog kunnen helpen indien noodzakelijk.

Vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!
051/65 01 85
dienstencheques@godtsvelde.be

 

 

 

Nieuwe vestigingseenheden te Houthulst en Merkem

28/12/2019

Dienstenchequebedrijf Partoe wil zich verder profileren als een dienstenchequebedrijf dat antwoord kan bieden op huishoudelijke hulpvragen. Vanuit een sociaal oogpunt proberen we hulpbehoevende gebruikers een gepaste oplossing aan te bieden.

Naast de vestigingsplaatsen te Kortemark, Diksmuide, Dadizele en Wervik gaan we nu ook van start te Houthulst en Merkem. We proberen steeds de klanten op een persoonlijke manier te benaderen en zijn continue beschikbaar. We gaan samen op zoek naar een huishoudhulp die kwalitatief, betrouwbaar en respectvol is. Het principe dat de klanten steeds hun vertrouwde medewerker zolang mogelijk over de vloer krijgen blijft dan ook één van onze belangrijkste prioriteiten.

Onze coördinator staat jullie graag te woord met vragen en problemen betreffende de dienstencheques. Bovendien onderscheiden we ons van andere dienstenchequebedrijven en zijn er geen (extra) administratieve kosten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening in de regio Kortemark, Diksmuide, Dadizele, Wervik, Houthulst of Merkem? Aarzel dan niet ons te contacteren telefonisch 051/65 01 85 of via mail dienstencheques@godtsvelde.be.

 

Adresgegevens Houthulst: Markt 34

Adresgegevens Merkem: Kouterstraat 28

Nieuwe vestigingseenheid te Dadizele

13/09/2019

Na de vestigingseenheden te Kortemark, Diksmuide en Wervik, gaat Partoe ook van start te Dadizele. Je vindt ons terug in de Beselarestraat 15, 8890 te Dadizele. Bent u op zoek naar een gemotiveerde, betrouwbare en bovendien kwalitatieve huishoudhulp? Hebt u geen zin meer om te poetsen 's avonds na het werk? Of wilt u wat meer genieten van uw vrije tijd? Partoe staat klaar om alle huishoudelijke zorgen van u over te nemen.

Ook voor strijk (meer info bij 'strijkatelier'), het boodschappen doen en bereiden van maaltijden kunnen wij u verder helpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of kom langs op ons bureau.

 

algemeen nummer: 051/ 65 01 85

dienstencheques@godtsvelde.be

www.dienstenchequespartoe.be

of bezoek ons op facebook 'dienstenchequebedrijf Partoe'.

 

Nieuwe vestigingseenheid te Wervik

01/08/2019

Dienstenchequebedrijf Partoe wil zich verder profileren als een dienstenchequebedrijf dat antwoord kan bieden op huishoudelijke hulpvragen. Vanuit een sociaal oogpunt proberen we hulpbehoevende gebruikers een gepaste oplossing aan te bieden.

Naast de vestigingsplaatsen te Kortemark en Diksmuide, starten we nu ook een vestigingsplaats te Wervik op. We proberen steeds de klanten op een persoonlijke manier te benaderen en zijn continue beschikbaar. We gaan samen op zoek naar een huishoudhulp die kwalitatief, betrouwbaar en respectvol is. Het principe dat de klanten steeds hun vertrouwde medewerker zolang mogelijk over de vloer krijgen blijft dan ook één van onze belangrijkste prioriteiten.

Onze coördinator staat jullie graag te woord met vragen en problemen betreffende de dienstencheques. Bovendien onderscheiden we ons van andere dienstenchequebedrijven en zijn er geen (extra) administratieve kosten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening in de regio Kortemark, Diksmuide of Wervik? Aarzel dan niet ons te contacteren telefonisch 051/65 01 85 of via mail dienstencheques@godtsvelde.be.

 

Vestiging Kortemark                 Vestiging Diksmuide                    Vestiging Wervik

Hospitaalstraat 29                        Beerststraat 36                             Sint-jorisstraat 18

8610 Kortemark                           8600 Vladslo                                 8940 Wervik

 

Tel. 051/65 01 85

dienstencheques@godtsvelde.be

www.dienstenchequespartoe.be

https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549/

 

* Partoe is een initiatief van vzw Godtsvelde

 

Nieuwe vestigingseenheid te Diksmuide

13/03/2019

 

Ons dienstenchequebedrijf gaat van start met een nieuwe vestigingseenheid te Diksmuide.

Vandaag en morgen mogen de inwoners van Groot- Diksmuide een flyer van Partoe in hun brievenbus verwachten. Er werden flyers bedeeld in zo'n 7000 brievenbussen. 

Hiermee werd de start gegeven van een nieuwe vestigingseenheid naast de reeds bestaande vestigingseenheid te Kortemark. Wens je gebruik te maken van onze diensten? Of wens je meer info? Neem dan zeker contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, telefoneer 051/65 01 85 of stuur een mail naar dienstencheques@godtsvelde.be. Wij geven u graag vrijblijvend meer info!

Vergeet niet: WIJ REKENEN GEEN EXTRA (ADMINISTRATIEVE) KOSTEN AAN!

 

Vestigingseenheid Kortemark: Hospitaalstraat 29, 8610 Kortemark

Vestigingseenheid Diksmuide: Beerststraat 36, 8600 Kortemark (op afspraak)

 

Partoe start strijkatelier op

28/01/2019

 

Vanaf dinsdag 5 februari zal ons dienstenchequebedrijf een strijkatelier opstarten. De propere was die dient gestreken te worden kan worden afgegeven aan het onthaal van woonzorgcentrum Blijvelde. Onze professionele strijksters zorgen ervoor dat uw was proper gestreken is tegen het afgesproken tijdstip. Betaling gebeurt steeds met dienstencheques. De prijslijst is terug te vinden onder 'documenten en nuttige links'.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons op.

ondersteund door